Българският национал Илия Груев изигра поредния си силен мач за Лийдс при

...
Българският национал Илия Груев изигра поредния си силен мач за Лийдс при
Коментари Харесай

Нов силен мач за Илия Груев, но този път Лийдс не успя да спечели

Българският национал Илия Груев изигра следващия си мощен мач за Лийдс при равенството 1:1 против Плимут в среща от четвъртия кръг на ФА Къп. Този резултат значи, че двата тима ще би трябвало да преиграват слещата, с цел да дефинират кой ще се класира за осминафиналите. Равенството прекъсна серията на Лийдс след пет следващи победи във всички шампионати.

Българинът започна като титуляр в пети следващ мач и остана на терена до края на срещата. Той получи много похвали за играта си от почитатели още по време на дуела. Даниел Фарке даде отмора на някои от титулярите и в отсъствието им Груев се зае с осъществяване на статичните положения. Малко преди края българинът можеше да се разпише. Той насочи прелестен удар от отдалеченост, само че вратарят на гостите Конър Хазард направи ослепително избавяне.

Лийдс доминираше през огромна част от дуела, само че пропусна да стигне до успеха. Домакините поведоха в 31-ата минута след превъзходен самостоятелен пробив на Джейдън Антъни. Адам Рандел изравни в 71-ата минута. Последва напън на йоркшърци, подкрепено от влизането на някои от титулярите, като Патрик Бамфорд, само че до нов гол по този начин и не се стигна.
 Поредно самопризнание за Илия Груев в Лийдс, съпоставиха го с легенда на клуба
Поредно самопризнание за Илия Груев в Лийдс, съпоставиха го с легенда на клуба

Ето какво сподели Доминик Матео
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР